18 May 2011

Filem "Robot" paling gempak.

Malam yang aman dan damai marilah kita layan filem hindi yang gempak mengalah cerita Transfomer atau I-robot mahupun Terminator. Cerita ni gempak gila, KRU pon tak sampai hati nak buat filem macam ni..hahahha..papepon korang layan la cerita ni. Aku pon tengok tak abis lagi. Tadi sempat tengok 15 minit je. Tak ada masa sebab sekarang aku ada ujian pertengahan tahun. Pelajar sekolah la katakan. Ni pon curi² masa je update blog. Korang layan je la filem yg gempak ni..hahahha..Member aku cakap filem ni pernah 'hot' kat facebook sebelum ni.



---------


p/s: cerita ni gempak atau mengarut???

0 comments:

Post a Comment

Newer Post Older Post Home

About Me

My Photo
Kawan-kawan aku kata, aku seorang yang pendiam. Betul ke? Itu aku tak pasti. walaubagaimanapun aku akan cuba untuk jadi blogger yang cemerlang, gemilang dan terbilang suatu hari nanti.. hahhaha.. :P

Followers

 
 
© 2012 - 2014 ItsMeSafiuddin