29 May 2011

Cuti Tapi "Busy"


Cuti, pasti semua orang suka. Terutamanya pelajar sekolah (aku). Disebabkan waktu cuti, jadi aku jarang update blog. Aku nak bercuti dengan tenang dan habiskan waktu cuti dengan keluarga dan kawan kawan aku.(busy sebab bercuti ^_^)

Walaupun cuti dah bermula, tapi aku belum plan apa-apa lagi untuk aktiviti waktu cuti ni. Semalam aku dah pergi jalan-jalan dekat Teluk Cempedak (TC) dengan tanpa niat. Pada mulanya aku cuma nak ke klinik nak rawatan dari doktor sebab kena sengat dengan lipan. Sakit gila kena sengat dengan lipan. oppss sory melalut. Takda niat pon nak cerita pasal lipan tu (kalau aku cerita, nanti jadi novel pulak)..hehhehe..

nasib baik lipan tu aku tak buat 'sate' ^_^
Balik pada topik asal. Perancangan waktu cuti, korang ada idea tak? kalau ada kongsi la dengan aku. Kongsi amalan mulia..:)


0 comments:

Post a Comment

Newer Post Older Post Home

About Me

My Photo
Kawan-kawan aku kata, aku seorang yang pendiam. Betul ke? Itu aku tak pasti. walaubagaimanapun aku akan cuba untuk jadi blogger yang cemerlang, gemilang dan terbilang suatu hari nanti.. hahhaha.. :P

Followers

 
 
© 2012 - 2014 ItsMeSafiuddin