19 March 2011

Award Untuk "First Follower"

Aku nak ucapkan tahniah pada '1st Follower' aku. Aku nak bagi hadiah kat dia tapi tak mampu, bukan aku kedekut cuma aku nak save duit je. Nak bagi top-up kat dia pon aq malaz nak pegi kedai. (padahal kedekut..)..Hahha.. papepon tahniah sekali lagi aku ucapkan pada dia. Harap sudi terima 'award' yang tak seberapa daripada aku.




Terima kasih mis NATALIA kerana sudi jadi 'First Follower'. Ini je yang mampu aku bagi. Tak ada apa lagi selain ucapan terima kasih untuk mis NATALIA..Dan tak lupa juga untuk follower aku yang lain.. 2nd Sarah dan 3rd follower aku iaitu lixora.. Blog diorang memang 'nice' la aku cakap. Semua pink, tenang je mata memandang..(aku xminat pink!)..o.k la, sampai sini je untuk hari ni.. Aku akhiri coretan aku dengan ucapan 'Ribuan Terima Kasih Kepada Follower' aku..

AWARD

0 comments:

Post a Comment

Newer Post Older Post Home

About Me

My Photo
Kawan-kawan aku kata, aku seorang yang pendiam. Betul ke? Itu aku tak pasti. walaubagaimanapun aku akan cuba untuk jadi blogger yang cemerlang, gemilang dan terbilang suatu hari nanti.. hahhaha.. :P

Followers

 
 
© 2012 - 2014 ItsMeSafiuddin